Overslaan naar content

SOLLICITATIE STAPPEN

Lees hier wat je kunt verwachten nadat je bij ons solliciteert.

SCREENING

We behandelen sollicititaties op volgorde van binnenkomst en we kijken in deze fase vooral naar de gestelde 'harde eisen'. Mocht je hier niet aan voldoen, dan zullen we je dit via een e-mail laten weten.

TELEFONISCHE KENNISMAKING

Als we een potentiële match zien dan zullen we een korte telefonische afspraak met je inplannen! Het gesprek zal ongeveer 15 minuten duren en is voor jou ook een goed moment om vragen te stellen over de vacature of over Sungevity.

DE INTERVIEW FASE

Afhankelijk van de vacature, plannen we 1 of 2 gesprekken in, waarvan minstens 1 op kantoor zodat jij ook een goede indruk van ons krijgt!

ASSESSMENT

Voor sommige vacatures nemen we ook een assessment af. Het assessment wordt vooral gebruikt om skills te testen die nodig zijn voor de functie, zoals bijvoorbeeld communicatieve vaardigheden of cijfermatig inzicht.

AANBOD

It's a match! Op het moment dat we jou een aanbod willen doen, zullen we je dit telefonisch laten weten. Daarna sturen we het aanbod ook nog via de mail zodat je alles goed door kunt nemen. Ben je akkoord? Je ontvangt van ons het contract en dit kun je digitaal bekijken en ondertekenen.

MAAK KENNIS MET ONZE RECRUITER LIZ

Benieuwd naar het gezicht achter recruitment? Lees hier meer.