Stagiair(e) Digital Marketing

Job description

Ben jij creatief én goed met data? Heb jij net zoveel interesse in de techniek achter marketing kanalen als de content aan de voorkant? Wil jij alles leren over online marketing? En, last but not least, wil je dat jouw werk bijdraagt aan een betere wereld? Dan is dit de stage voor jou.

 

Over Sungevity

Bij Sungevity hebben we één missie: alle daken volleggen met zonnepanelen om zo de energietransitie een boost te geven. Om deze ‘Rooftop Revolution’ te ontketenen, moeten we zonnestroom makkelijk, betaalbaar én leuk maken. En daarvoor zoeken we nieuwe ‘Solar Warriors’ die ons gezellige, internationale team komen versterken.

 

Met zo’n 150 betrokken collega’s werken we iedere dag hard aan onze missie. Dat doen we vanuit ons prachtige pand aan het IJ in Amsterdam Noord en flexibel vanuit huis. Zo bouwen we samen met onze partners, installateurs en klanten aan een nieuwe generatie: Generatie Zon. Wil je de organisatie en onze cultuur nu al wat beter leren kennen? Kijk dan op onze werkenbij-pagina!

 

Wat ga je doen als stagiair(e) digitale marketing?

Als stagiair(e) digitale marketing kom je werken in het marketing team van Sungevity. Vijf maanden lang ontwikkel je jouw vaardigheden door met je eigen projecten aan de slag te gaan. Je leert de ins en outs op het gebied van zoekmachinemarketing, content creatie, marketing automation, data-analyse, conversie optimalisatie en meer. 

In samenwerking met de specialisten uit het marketing team, maar ook met het sales- en communicatie-team, werk je aan bestaande en nieuwe marketing initiatieven. Het uiteindelijke doel, Nederland laten overstappen op zonne-energie!

Requirements

Ons verlanglijstje

 • Je volgt een HBO/WO opleiding richting Marketing & Communicatie of vergelijkbaar;

 • Je bent nauwkeurig en analytisch;

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;

 • Je bent leergierig en jouw ambitie is om je verder te ontwikkelen op het gebied van online en digitale marketing;

 • Je bent zelfstandig, flexibel en hebt een proactieve werkhouding;

 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid.


Wat bieden we je?

 • Uiteraard: een stagevergoeding, passend bij niveau en aantal dagen;

 • Een fulltime of parttime stage (minimaal 4 dagen per week, stageduur in overleg);

 • Startdatum mogelijk per januari of februari 2022;

 • Groeien in een energieke, gedreven en zeer inspirerende werkomgeving bij het leukste internationale zonnepanelenbedrijf in Europa;

 • Een team van jonge, enthousiaste en leuke collega's waarmee je na werktijd gezellig kan borrelen (als je daar zin in hebt).

 

Interesse? Solliciteer dan direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Wij behandelen sollicitaties op volgorde van binnenkomst.

(Bij vragen over de stage kun je terecht bij Joost de Wit, joost.dewit@sungevity-intl.com).