Stage Finance

Job description

Ben jij een aanstormend financieel talent die momenteel een studie volgt in de richting van economie of een andere financiële opleiding? Ben jij accuraat en kritisch en krijg jij geen genoeg van cijfers? Word jij enthousiast van werken in een internationale, sociale organisatie met een duidelijke missie?

 

Dan ben jij de Stagiair(e) voor onze Finance afdeling die Sungevity zoekt!

Als stagiair(e) draai je mee in het team van de financiële administratie. Samen met je collega's zorg je ervoor voor dat alles operationeel op rolletjes loopt, zoals het boeken van in- en verkoopfacturen, het maken van incasso’s en het verwerken van journaalposten. Daarnaast ondersteun je het team bij het verzorgen van een complete maandafsluitingen en het opstellen van “ad hoc” analyses en rapportages. Door onze snelgroeiende organisatie gaan wij jou uitdagen om mee te denken aan het verbeteren van de huidige processen. Doordat je komt te werken in een klein en dynamisch team krijg je een breed beeld van het reilen en zeilen op een financiële administratie.

 

Waar zijn we precies naar op zoek?

Een enthousiaste stagiair(e) die graag praktijkervaring wilt op doen in een snelgroeiend en bruisend bedrijf. Jij krijgt energie van het creëren van overzicht in de boekhouding. Dat komt goed uit want jij hebt een proactieve houding en je bent secuur! Verder krijg je alle ruimte om een stage- of afstudeeropdracht uit te voeren. Wij maken graag deel uit van jouw groei tot financiële professional. 

Requirements

We hebben uiteraard toch een klein verlanglijstje

  • Je volgt een economische of andere financiële opleiding
  • Goede communicatie skills en weet je ook verstaanbaar te maken in het Engels
  • Je werkt zelfstandig en hebt een proactieve werkhouding
  • Je bent accuraat en secuur
  • Je hebt een positieve en professionele instelling
  • Je gaat gestructureerd te werk en hebt een flexibele werkhouding

 

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende stage in een jong en snelgroeiend bedrijf. Werken in een enthousiaste en gedreven omgeving bij het leukste internationale zonnepanelen bedrijf in Nederland. Het kantoor bevindt zich op een toplocatie in Amsterdam-Noord. Een stageplek van minimaal 3 dagen (afwisselend vanuit huis en op kantoor) in de week gedurende minimaal 5 maanden tegen een stagevergoeding. Het gaat hier in eerste instantie om een meewerkstage. Er bestaat wel de mogelijkheid om naast het meewerken te werken aan een afstudeerproject.

 

Interesse in deze stage? Wees er snel bij en solliciteer direct!