Junior Financial Officer (32 uur)

Job description

Heb je oog voor detail? Krijg je een kick van een financiële administratie die op rolletjes loopt? En draag je met jouw werk graag bij aan een betere wereld? Lees dan snel verder hoe jij een bijdrage kan leveren aan één van de grootste revoluties die nu gaande is: zonnestroom.

Bij Sungevity groeien we in rap tempo. En daarvoor zoeken we ‘Solar Warriors’ die ons gezellige team versterken. In 2012 zijn we in het tuinhuis van onze oprichtster gestart, met als missie om een Rooftop Revolution te ontketenen: alle daken vol met zonnepanelen en zo de energietransitie een boost te geven. Hoe we dat doen? Door onze unieke werkwijze: extreem klantgericht werken en geavanceerde software waarmee we op afstand een zonnedak-ontwerp op maat kunnen maken. Inmiddels werken we met zo'n 150 betrokken medewerkers in een prachtig pand aan het IJ in - het ‘nieuwe centrum’ - Amsterdam Noord. Van hieruit bedienen we zowel de Nederlandse als de Belgische markt!


Jouw verantwoordelijkheden in het kort
Als Financial Officer draai je mee in het team van de financiële administratie. In ons industriële pand aan het water is geen dag hetzelfde. Om je toch een idee te geven, zijn dit jouw belangrijkste taken:
Overall mede verantwoordelijk voor de financiële administratie
Het registreren en boeken van inkoop- en verkoopfacturen
Het opstellen en verwerken van betalingen
Het voeren van het debiteuren- en crediteurenbeheer
Uitvoeren van controlewerkzaamheden en voorbereiden op periodieke controles
Aandragen van verbeteringen voor de financiële administratie
Je werkt in een klein en hecht team. Tijdens een dagelijkse ‘huddle’ worden goed nieuws en prioriteiten onderling gedeeld. Samen met Paul als Assistent Controller en Andrew als senior Financial Officer runnen jullie de show. Hierdoor zul je in korte tijd veel leren over ons hele financiële proces.

Requirements

Ons verlanglijstje
Jij hebt minimaal MBO denk- en werkniveau, bij voorkeur met relevante opleiding (bv Moderne Bedrijfsadministratie)
Jij hebt 1-2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
Jij hebt een proactieve houding en werkt nauwkeurig
Jij krijgt energie van het creëren van overzicht in de boekhouding
Excel is jouw beste vriend
Als jij Engels spreekt en schrijft begrijpen mensen jou


De voordelen
Een salaris tussen de € 2000 - € 2300
Een hecht team waar je veel van kan leren
Een internationale werkomgeving: collega’s van ca. 15 verschillende nationaliteiten. Dat betekent: Bollywood filmtips, Italiaanse kooktips en eindeloze vakantietips
Volop inspiratie: wie kan nu zeggen dat bekenden als Boyan Slat en Joris Luyendijk een presentatie komen geven op hun werk?