Customer Support Specialist

Job description

Klink jij als een zonnetje door de telefoon? Vind je het leuk om problemen op te lossen, ook als de oplossing niet direct voorhanden is? En draag je met jouw werk graag bij aan een betere wereld? Lees dan snel verder hoe jij een bijdrage kan leveren aan één van de grootste revoluties die nu gaande is: zonnestroom.


Over Sungevity

Bij Sungevity hebben we één missie: alle daken volleggen met zonnepanelen om zo de energietransitie een boost te geven. Om deze ‘Rooftop Revolution’ te ontketenen, moeten we zonnestroom makkelijk, betaalbaar én leuk maken. En daarvoor zoeken we nieuwe ‘Solar Warriors’ die ons gezellige, internationale team komen versterken.


Met zo’n 150 betrokken collega’s werken we iedere dag hard aan onze missie. Dat doen we vanuit ons prachtige pand aan het IJ in Amsterdam Noord en flexibel vanuit huis. Zo bouwen we samen met onze partners, installateurs en klanten aan een nieuwe generatie: Generatie Zon. Wil je de organisatie en onze cultuur nu al wat beter leren kennen? Kijk dan op onze werkenbij-pagina!


Wat kun je verwachten?

Als Customer Support Specialist ben je onderdeel van onze internationale organisatie. Op afstand kunnen we de productie van het zonnesysteem analyseren. Werkt een systeem niet naar behoren? Dan beschik jij over de kennis om het probleem te analyseren en op te lossen. Jij beschikt daarom over kennis van elektro- en/of solartechniek of vindt het interessant je er in te verdiepen. Jij bent namelijk degene die de klant bij de hand neemt om het samen op te lossen. Zowel schriftelijk als telefonisch. Jij weet jouw klanten zo goed te helpen, dat ze met een grote glimlach onbezorgd genieten van hun zonnesysteem. Als een probleem te technisch of omvangrijk wordt dan zet je het door naar één van je collega's van de tweede lijn. Je zult in deze rol instromen als eerste lijner met als doel dat je binnen een jaar zult doorgroeien naar de tweede lijn. Om problemen te verhelpen werk je als Customer Support Specialist veel samen, zowel extern als intern en met je collega’s van andere afdelingen.

Requirements

Ons verlanglijstje

 • Jij hebt affiniteit met of kennis van techniek en/of solar, door werkervaring, opleiding of interesse;

 • Je vindt het leuk om met klanten te werken;

 • Jij bent een puzzelaar en vindt het leuk om op zoek te gaan naar de beste oplossing;

 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands;

 • Jij bent een aanpakker en neemt verantwoordelijkheid;

 • Jij gelooft, net als wij, in duurzame energie.


De voordelen

 • Een baan voor 32-40 uur per week, waarin je echt het verschil kan maken

 • Een salaris tussen de €2100 en €2400, en daarnaast secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een NS-Business Card, pensioenregeling en 25 vakantiedagen

 • Thuis werken als je daar zin in hebt, of samen met collega’s vanuit ons gezellige kantoor in Amsterdam Noord

 • Samen werken aan een gezonde lifestyle: dagelijks Fairtrade thee en koffie en vers fruit op kantoor; wekelijks boks- en yogalessen.

 • Alles leren over solar energy - the future is now!

 • Volop inspiratie: de mogelijkheid om sessies bij te wonen van bijzondere duurzame ondernemers. Niemand minder dan Jelmer Mommers (De Correspondent), Henk-Jan Beltman (Tony’s Chocolonely) en Jaap Korteweg (De Vegetarische Slager) kwamen al langs.

 • De leukste collega’s van de Benelux: bij Sungevity zijn we altijd opgewekt.


Het sollicitatieproces bestaat uit een een video-interview. Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel!

Wij behandelen sollicitaties op volgorde van binnenkomst.