Customer Support Specialist

Job description

Klink jij als een zonnetje door de telefoon? Vind je het leuk om problemen op te lossen, ook als de oplossing niet direct voorhanden is? En draag je met jouw werk graag bij aan een betere wereld? Lees dan snel verder hoe jij een bijdrage kan leveren aan één van de grootste revoluties die nu gaande is: zonnestroom.


Bij Sungevity groeien we in rap tempo. En daarvoor zoeken we ‘Solar Warriors’ die ons gezellige team versterken. In 2012 zijn we in het tuinhuis van onze oprichtster gestart, met als missie om een Rooftop Revolution te ontketenen: alle daken vol met zonnepanelen en zo de energietransitie een boost te geven. Hoe we dat doen? Door onze unieke werkwijze: extreem klantgericht werken en geavanceerde software waarmee we op afstand een zonnedak-ontwerp op maat kunnen maken. Inmiddels werken we met zo’n 150 betrokken medewerkers in een prachtig pand aan het IJ in Amsterdam Noord en bedienen we ook de Belgische markt!


Wat kan je verwachten?

Als Customer Support Specialist ben je onderdeel van onze internationale organisatie. Op afstand kunnen we de productie van het zonnesysteem analyseren. Werkt een systeem niet naar behoren? Dan beschik jij over de kennis om het probleem te analyseren en op te lossen. Jij beschikt daarom over kennis van elektro- en/of solartechniek of vindt het interessant je er in te verdiepen. Jij bent namelijk degene die de klant bij de hand neemt om het samen op te lossen. Zowel schriftelijk als telefonisch. Jij weet jouw klanten zo goed te helpen, dat ze met een grote glimlach onbezorgd genieten van hun zonnesysteem. Als een probleem te technisch of omvangrijk wordt dan zet je het door naar één van je collega's van de tweede lijn. Je zult in deze rol instromen als eerste lijner met als doel dat je binnen een jaar zult doorgroeien naar de tweede lijn. Om problemen te verhelpen werk je als Customer Support Specialist veel samen, zowel extern als intern en met je collega’s van andere afdelingen.

Requirements

Ons verlanglijstje

 • Jij hebt affiniteit met of kennis van techniek en/of solar, door werkervaring, opleiding of interesse;
 • Je vindt het leuk om met klanten te werken;
 • Jij bent een puzzelaar en vindt het leuk om op zoek te gaan naar de beste oplossing;
 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands;
 • Jij bent een aanpakker en neemt verantwoordelijkheid;
 • Jij gelooft, net als wij, in duurzame energie.


Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie in een jong, snelgroeiend team;
 • Een fulltime baan;
 • Een collectieve pensioenvoorziening = ook nog plezier op je ouwe dag;
 • Een salaris tussen €2100-2400 afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Alles leren over solar energie: de future is now!;
 • De leukste collega’s van Europa: hier zijn we altijd opgewekt. Goede woordgrappen en hilarische GIF'jes worden alom geprezen.

Het sollicitatieproces bestaat uit een rondleiding en interview bij ons op kantoor of een video-interview. Indien dit positief wordt bevonden, nemen we in de tweede ronde een telefonische assessment af.


Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel!

Wij behandelen sollicitaties op volgorde van binnenkomst.