Customer Service & Beyond Panels Support

Job description

Klink jij als een zonnetje door de telefoon? Vind je het leuk om problemen op te lossen, ook als de oplossing niet direct voorhanden is? En draag je met jouw werk graag bij aan een betere wereld? Lees dan snel verder hoe jij een bijdrage kan leveren aan één van de grootste revoluties die nu gaande is: zonnestroom.


Bij Sungevity groeien we in rap tempo. En daarvoor zoeken we ‘Solar Warriors’ die ons gezellige team versterken. In 2012 zijn we in het tuinhuis van onze oprichtster gestart, met als missie om een Rooftop Revolution te ontketenen: alle daken vol met zonnepanelen en zo de energietransitie een boost te geven. Hoe we dat doen? Door onze unieke werkwijze: extreem klantgericht werken en met geavanceerde software, waarmee we op afstand een zonnedak-ontwerp op maat kunnen maken. Inmiddels werken we met zo’n 180 betrokken medewerkers in een prachtig pand aan het IJ in Amsterdam Noord en bedienen we ook de Italiaanse en Belgische markt!


Wat kan je verwachten?

In deze rol werk je in twee verschillende teams. Enerzijds ben je ondersteunend aan het Beyond Panels team, anderzijds ben je onderdeel van het Customer Service team. Het leuke aan deze functie is dat je werkzaamheden erg afwisselend zijn: aan de ene klant help je de klant bij het oplossen van problemen met het zonnesysteem en aan de andere kant help je de klant nog verder te verduurzamen.


Het Beyond Panels team houdt zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe proposities en onderzoekt wat daarin wel en niet werkt. Dit team kijkt verder dan alleen zonnepanelen. Zo biedt Sungevity samen met partners warmtepompen, zonneboilers en isolatie aan. Binnen dit team ben jij een administratieve held(in)! Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het inrichten van campagnes, het verwerken van aanvragen en het beantwoorden van vragen van klanten.


Het Customer Service team is het aanspreekpunt voor onze klanten nadat hun zonnesysteem geïnstalleerd is. Op afstand houden wij de zonnesystemen van onze klanten pro-actief in de gaten. Werkt een systeem niet naar behoren of lijkt het erop dat bijvoorbeeld de wifi-connectie het begeven heeft? Dan ben jij degene die de klant bij de hand neemt om het samen op te lossen. Soms schriftelijk, soms telefonisch en als het nodig is ga je naar de klant toe. Jij weet jouw klanten zo goed te helpen, dat ze met een grote glimlach onbezorgd genieten van hun zonnesysteem. Om dit voor elkaar te krijgen werk je als Customer Service Specialist veel samen, zowel extern als intern met je collega’s van andere afdelingen.

Requirements

Ons verlanglijstje

 • Jij hebt MBO niveau 4 of HBO werk- en denkniveau

 • Jij bent minimaal 32 uur beschikbaar

 • Jij hebt ervaring met klantcontact

 • Techniek en/of solar vind je reuzeinteressant

 • Jij bent een puzzelaar en vindt het leuk om op zoek te gaan naar de beste oplossing

 • Jij bent een aanpakker en neemt verantwoordelijkheid

 • Jij gelooft, net als wij, in duurzame energie

De voordelen
Naast dat je bijdraagt aan een mooiere wereld, - je kan zelfs aan het einde van de maand precies uitrekenen hoeveel CO2 jouw klanten hebben bespaard -, heeft werken bij Sungevity nog een paar leuke voordelen:

 • Een marktconform salaris

 • Een baan voor minimaal 32 uur per week

 • Samen all inclusive-lunchen met veel versproducten

 • Twee teams waar je veel van kan leren  

 • Een internationale werkomgeving: collega’s van ca. 15 verschillende nationaliteiten. Dat betekent: Bollywood filmtips, Italiaanse kooktips en eindeloze vakantietips.

 • Volop inspiratie: wie kan nu zeggen dat bekenden als Boyan Slat en Joris Luyendijk een presentatie komen geven op hun werk?

 • Werken aan een gezonde lifestyle: wekelijkse bokslessen en yoga sessies