Customer Care Project Manager

Job description

Vind jij het belangrijk dat projecten tot in de puntjes verzorgd zijn? Houd je van problemen oplossen en tevreden klanten achterlaten? En draag je met jouw werk graag bij aan een betere wereld? Lees dan snel verder hoe jij een bijdrage kan leveren aan één van de grootste revoluties die nu gaande is: zonnestroom.


Bij Sungevity groeien we in rap tempo. En daarvoor zoeken we ‘Solar Warriors’ die ons gezellige team versterken. In 2012 zijn we in het tuinhuis van onze oprichtster gestart, met als missie om een Rooftop Revolution te ontketenen: alle daken vol met zonnepanelen en zo de energietransitie een boost te geven. Hoe we dat doen? Door onze unieke werkwijze: extreem klantgericht werken en geavanceerde software waarmee we op afstand een zonnedak-ontwerp op maat kunnen maken. Inmiddels werken we met zo’n 180 betrokken medewerkers in een prachtig pand aan het IJ in Amsterdam Noord en bedienen we ook de Italiaanse en Belgische markt!


Als één van onze Customer Care Project Managers zorg je ervoor dat het overstappen op zonnestroom voor onze klanten een geweldige ervaring wordt. Je bereidt de installatie van zonnepanelen samen met de nieuwe klant voor, je hebt dagelijks contact met onze installatiepartners en eventuele problemen los je pro-actief op. Je e-mailt en belt veel en bezoekt incidenteel onze installaties en partners.

Met de kennis die je bij ons opbouwt beantwoord je de technische vragen van onze klanten, installateurs en Solar Consultants. En laat blije gezichten achter met jouw antwoorden.

Requirements

Waar zijn we precies naar op zoek?

Een specifieke opleiding is voor ons niet het allerbelangrijkste. We hebben uiteraard toch een klein verlanglijstje. Onze voorkeur heeft iemand die:

  • Een regelaar is met hbo/wo werk- en denkniveau.

  • Zeer klantgericht is en prettig klinkt aan de telefoon.

  • Nieuwsgierig is (op technisch gebied) en snel leert.

  • Nauwkeurig te werk gaat en systematisch is in zijn/haar aanpak.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie in een jong, snel groeiend customer care team.

  • Werken in een enthousiaste en gedreven omgeving bij het leukste internationale zonnepanelenbedrijf in Nederland.

  • Een 40-urige werkweek.

  • Een informeel team van jonge, enthousiaste en nogal leuke collega's, een gezamenlijke lunch en vele borrels en activiteiten voor de liefhebber!