Communicatie Manager

Job description

Ben jij iemand die goed een boodschap weet over te brengen naar verschillende doelgroepen? Functioneer jij opperbest in een snel veranderende omgeving en sta je communicatief stevig in je schoenen? Ben jij creatief en weet jij medewerkers te binden en boeien?

Dan ben jij de communicatiemanager die wij zoeken!

Als communicatie manager ben jij verantwoordelijk voor de interne communicatie, corporate communicatie en PR in Nederland en België. Jij zorgt voor een goede interne communicatiestructuur, organiseert organisatiebrede meetings, managed onze interne communicatiekanalen én verzorgt onze kwartaal thema's. Je organiseert inspirerende events als Climate College Tour. Jij bent verantwoordelijk voor onze PR strategie in de landen waar we zitten, jij spot kansen en weet die door te vertalen naar een pakkend resultaat. Hiervoor werk je nauw samen met Roebyem Anders, onze oprichtster. Als laatste verzorg jij onze corporate communicatie en ben jij de interne sparringpartner op dit vlak.


Waar zijn we precies naar op zoek?

Jij bent een communicatieprofessional die stevig in je schoenen staat. De wereld van PR kent voor jou geen geheimen. Jij kan een sterke pitch schrijven, ziet én creëert PR kansen en weet in te spelen op de actualiteit. Bij voorkeur heb je ervaring in de Belgische markt. In de organisatie weet jij medewerkers te binden en te boeien. Je hebt gevoel voor verschillende interne belangen. Jij voelt de sfeer goed aan, en kan een strategisch advies uitbrengen op het gebied van interne communicatie.

Requirements

Wat wij zoeken?

  • Goede beheersing van Nederlands en Engelse taal. Frans is een pré;
  • 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Ervaring in PR, bij voorkeur ook in België;
  • Je beschikt over sterke adviesvaardigheden;
  • Je werkt zelfstandig en hebt een proactieve werkhouding.

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke, uitdagende functie in een jong, snelgroeiend marketing team;
  • Werken in een enthousiaste en gedreven omgeving bij het leukste internationale missie gedreven zonnepanelenbedrijf in Nederland;
  • Een part-time/full-time dienstverband.

Interesse? Solliciteer dan snel! Wij behandelen sollicitaties op volgorde van binnenkomst.