Account Manager

Job description

Klink jij als een zonnetje door de telefoon? Maak jij de wereld graag een stukje mooier met elk zonnesysteem dat je verkoopt? Lees dan snel verder hoe jij een bijdrage kan leveren aan één van de grootste revoluties die nu gaande is: zonne-energie.


In de rol van Account Manager word je opgeleid tot een ‘expert’ op het gebied van zonnestroom. De eerste weken krijg je daarom verschillende intensieve trainingen op het gebied van sales en zonne-energie. Na deze trainingen word je verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille. Met als doel zoveel mogelijk klanten de overstap naar schone zonnestroom te laten maken! Hoe? In een één op één adviesgesprek op afstand geef je de klant een eerlijk advies op maat. Jij neemt de klant bij de hand en schetst de verschillende mogelijkheden. Dit doe je door de juiste vragen te stellen, zodat je precies weet wat de klant wil. Met jouw expertise en enthousiasme weet je direct vertrouwen te winnen. Zo goed, dat de klant het liefst direct zijn handtekening zet!


Door de snelle groei van Sungevity, zijn wij nu op zoek naar collega’s voor ons kantoor in Brussel. Wij gaan daar graag een nieuwe uitdaging aan met jou! Naast zonne-energie ga je onze klanten ook adviseren over de financiering van het zonnesysteem. Dit is een nieuwe service die Sungevity biedt aan klanten in België. Een unieke kans dus om je hierin te ontwikkelen en mee te groeien met onze mooie organisatie! 

Uiteraard werk je niet alleen. Je werkt nauw samen met je directe collega’s van de salesafdeling, onze RSD (Remote Solar Design) en Customer Care. 


De voordelen 

 • Ontwikkelen: logischerwijs stomen wij jou klaar tot een echte Account Manager inclusief salestrainingen waar je je hele carrière wat aan hebt!

 • Uiteraard: een mooi basissalaris. Inclusief een aantrekkelijke bonusregeling!

 • Je levert een bijdrage aan een mooiere wereld: aan het eind van de maand kan je precies uitrekenen hoeveel CO2 jouw klanten hebben bespaard

Requirements

Over jou 

 • Je spreekt Nederlands, bij voorkeur ook Frans;

 • Je bent bij voorkeur FSMA-gecertificeerd (of bereid dit te halen);

 • Je hebt ervaring met klantcontact;

 • Je hebt minimaal Hogeschool werk- en denkniveau;

 • Je wordt enthousiast van het behalen van resultaat;

 • Je houdt van een geordende administratie;

 • Je bent op zoek naar een missie-gedreven baan;

 • Je kan goed zelfstandig werken;

 • Je bent bereid om met regelmaat naar Amsterdam te komen. Uiteraard op kosten van Sungevity.


Over Sungevity

Bij Sungevity groeien we in snel tempo. En daarvoor zoeken we nieuwe collega’s die ons team versterken. In 2012 zijn we in het tuinhuis van onze oprichtster gestart, met als missie om een Rooftop Revolution te ontketenen: alle daken vol met zonnepanelen en zo de energietransitie een boost te geven. Hoe we dat doen? Door onze unieke werkwijze: extreem klantgericht werken en geavanceerde software waarmee we op afstand een zonnedak-ontwerp op maat kunnen maken. Inmiddels bedienen we de Nederlandse, Belgische en Italiaanse markt! 


Interesse in deze functie? Solliciteer direct! Wij behandelen sollicitaties op volgorde van binnenkomst.